Wijndegustatie

Op zaterdag 27 november om 19.30u. organiseert Degencentrum Rheynaerde in samenwerking met ’t Wijnveld een wijndegustatie. Voor een kleine persoonlijke bijdrage krijg je de gelegenheid om een selectie van cava, witte, rode en dessertwijn te degusteren, waarbij op het gepaste tijdstip tevens een kaasschoteltje wordt aangeboden.
Dit alles wordt op een professionele manier begeleid en laat je toe om in een ontspannen sfeer over wijn te leren en kennis te maken met enkele specifieke wijnen die je niet zult vinden in de plaatselijke supermarkt. Deze degustatie is dan ook de ideale gelegenheid om je persoonlijke wijnvoorraad aan te vullen met het oog op de komende feesten. Ook is dit een ideaal moment om met andere schermers of ouders te praten. Bovendien steun je hiermee Degencentrum Rheynaerde. Iedereen is welkom: schermers, ouders, grootouders, vrienden, …

De locatie is:
Vrije gemengde Basisschool Sint-Franciscus
Kerkstraat 10
9250 Waasmunster

Voor deze degustatie vragen we 7 euro/ persoon, je kan dit ter plaatse betalen. Inschrijven doe je op ons vertrouwde adres: info@rheynaerde.be.

avatar

Over Paul De Bruyn

Paul is al tientallen jaren actief als initiator en bezieler van de schermsport. Bij de oprichting van Degencentrum Rheynaerde was hij ondervoorzitter en ondertussen is hij reeds enkele jaren voorzitter.
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.