Op tornooi in Gembloux

Na een uur in de auto zitten, kwamen we eindelijk aan. Nog even muziek in de oren voor we konden beginnen. Een kleine opwarming en het tornooi kon beginnen! Zoals altijd had ik een paar heel sterke en een paar zwakkere in mijn poule, en als eerste match kreeg ik al direct een zware klopper voorgeschoteld. Met wat vechtlust en een goede mentaliteit heb ik me door de eerste match geworsteld.
Na 5 poulematches had ik 5 victoires op een rij en moest ik er nog eentje doen. Ja, ik denk dat het niet allemaal mocht meezitten en ik heb de laatste verloren.

Vrijgesteld voor de eerste uitschakeling, kon ik dus nog even rusten. Daarna ging het weer goed vooruit en kon ik weer aan de slag. Voor ik het wist stond ik in de finale tegen Nathalie Vandewalle. Een tweede plaats na alles geprobeerd te hebben: daar was ik best nog trots op, en met nog een leuke prijs en een medaille reden we terug naar huis.

Dit bericht is geplaatst in Leden aan het woord, Tornooien. Bookmark de permalink.