Uitslagen Grand Prix de Wallonie

Ondertussen zijn de eerste tornooien van het nieuwe seizoen reeds achter de rug. Zoals elk jaar zijn onze schermers weer actief bezig. Ze waren dan ook vandaag aanwezig op de Grand Prix de Wallonie te Dinant. Op dit tornooi hebben de miniemen Alexander Van de Vreken en Maarten De Cocker beiden een bronzen medaille behaald. De andere schermers van DC Rheynaerde behaalden veelbelovende plaatsen in het midden van het deelnemersveld.

avatar

Over Guy Suy

Guy is jarenlang subtopper geweest in het Belgische circuit. Als trainer heeft hij gewerkt in de schermclubs van Brugge (De Hallebardiers) en Gent (Confrérie St-Michel). In beide clubs heeft hij met zijn leerlingen Belgische titels behaald en in Gent als assistent van Maître Marcel Van Laecke deelnames aan Europese en Wereldkampioenschappen.
Dit bericht is geplaatst in Tornooien. Bookmark de permalink.