Ploeg Rheynaerde behaalt zilver te Sint-Niklaas

Een ploeg samengesteld uit Brecht Vercauteren, William Lamont en Thomas Vermoesen nam deel op zaterdag 10 mei 2014 aan het ploegentornooi van St.-Niklaas. Alexander Goossens offerde zich op om de onvolledige ploeg van Omnisword te vervoegen. 7 deelnemende ploegen zorgden voor een hele dag schermplezier.

Voor de middagpauze pakte onze ploeg de maat van de meisjes van de Sint Michielsgilde, Lafayette en St-Niklaas 2. Na de pauze bleek de ploeg van Omnisword net iets te sterk. Maar daarna moesten ook St-Niklaas 1 en de Hallebardiers eraan geloven. 5 victoires en 1 défaite (37) zorgden voor een 2de plaats. De eerste plaats werd veroverd door Omnisword die evenveel  victoires hadden en ook 1 défaite maar met 44 tov Rheynaerde met 37. Maar eigenlijk kunnen we gerust zeggen dat de 1ste plaats minstens voor één derde aan Rheynaerde te danken is. Alexander gaf zich ten volle voor zijn gelegenheidsploeg en zorgde zo mee voor de overwinning van Omnisword.

Proficiat Alexander, Brecht, Thomas en William!

De fiere ploeg met hun zilveren trofee

De fiere ploeg met hun zilveren trofee

Ploeg haalt zilver in Sint-Niklaas

De winnaars van het Kapoentjestornooi. Van links naar rechts: 2/3 Omnisword en 1/3 DC Rheynaerde.

De winnaars van het Kapoentjestornooi. Van links naar rechts: 2/3 Omnisword en 1/3 DC Rheynaerde.

Uitslag van het Kapoentjestornooi

… en in een overzichtelijke excel-tabel à l’ancienne het eindresultaat van het Kapoentjestornooi.

 

Dit bericht is geplaatst in Foto's, Leden aan het woord, Tornooien. Bookmark de permalink.