Xandrine Scheurwegen start seizoen op VSB-beker te Sint-Truiden

Na een goede maand trainen werd het voor de kersverse pupil Xandrine Scheurwegen stilaan tijd om eens terug in actie te komen op wedstrijd niveau. Waar kan je dit beter doen dan in één van de VSB-beker manches. Op dus naar het verre Sint-Truiden.
Xandrine won wel haar eerste mach maar het was duidelijk dat ze er nog wat moest inkomen. Nadien kwam de machine goed op dreef en moesten de tegenstrevers er één voor één aan geloven. Dit deed haar duidelijk deugd na het voorjaarsdipje en het zomerreces.
Tijdens de tweede poule bleef Xandrine sterk presteren en dulde ze geen tegenstand. Zowel de aanval als de verdediging liepen als een trein, in de laatste wedstrijd, drong de tegenstander hard aan. Tijd om een tandje bij te steken dus, hij werd dan, zoals je op de foto kan zien, behoorlijk aangepakt.
Geen enkel verlies in de twee poules, een verdiende eindoverwinning en een meer dan geslaagd debuut dus in de categorie van de pupillen.

Xandrine op de VSB-beker te Sint-Truiden

Dit bericht is geplaatst in Foto's, Leden aan het woord, Tornooien. Bookmark de permalink.