Alweer een geslaagd competitieweekend

Het voorbije weekend zijn er verschillende leden op tornooi geweest. Zo ging Amber Van Landeghem naar een kwalificatie tornooi in Heidenheim, Duitsland. Amber werd 105e op 200 deelnemers, wat op zich een zeer knappe prestatie is. Van harte gefeliciteerd Amber! Iets dichter bij huis, namelijk in Bastogne, hebben Edith Wautier en Olivier Van Steen elk een bronzen medaille in hun respectievelijke categorieën weten te veroveren en dus ook voor hen felicitaties.
Beste Amber, Edith en Olivier, door jullie resultaten hebben jullie Degencentrum Rheynaerde weer wat meer naambekendheid gegeven en natuurlijk vergeten we Dieter De Wilde niet die in Bastogne aantrad als scheidsrechter voor DC Rheynaerde eveneens ‘nen dikke merci, Dieter’. Ten slotte is er nog één groep die we niet mogen vergeten: al de schermers die zich hebben ingezet, maar jammer genoeg geen medaille konden veroveren: ook voor hen een proficiat en blijven volhouden!

avatar

Over Paul De Bruyn

Paul is al tientallen jaren actief als initiator en bezieler van de schermsport. Bij de oprichting van Degencentrum Rheynaerde was hij ondervoorzitter en ondertussen is hij reeds enkele jaren voorzitter.
Dit bericht is geplaatst in Tornooien. Bookmark de permalink.