Op tornooi in Embourg

DC Rheynaerde heeft op het tornooi van Embourg twee deelnemers opgesteld. Essam bij de cadetten en Olivier bij de miniemen.

Essam schermde een sterke poule maar heeft zijn eerste uitschakeling niet overleefd, maar dat is heel normaal in een beginfase.
Olivier had van een deelnemersveld van 18 miniemen en legde een foutloos parcours af. Uiteindelijk verloor hij in de halve finale waardoor hij voor de tweede tornooi op rij een bronzen medaille heeft. Proficiat aan de jonge atleet en zijn immer steunende vader.

Volharding en blijven geloven in eigen kunnen zijn de voorwaarden om te overleven in onze bikkelharde sport. Ook zijn het de lessen de trainingen die de voorbereidende basis vormen voor succes op de tornooien.

.

avatar

Over Guy Suy

Guy is jarenlang subtopper geweest in het Belgische circuit. Als trainer heeft hij gewerkt in de schermclubs van Brugge (De Hallebardiers) en Gent (Confrérie St-Michel). In beide clubs heeft hij met zijn leerlingen Belgische titels behaald en in Gent als assistent van Maître Marcel Van Laecke deelnames aan Europese en Wereldkampioenschappen.
Dit bericht is geplaatst in Tornooien. Bookmark de permalink.