Voorbereidingen nieuw seizoen

Momenteel zijn wij als club druk bezig alles voor te bereiden voor het nieuwe seizoen. We willen dit jaar reeds vanaf het begin iedereen volledige info geven over het verloop van het jaar. Op deze manier zal niemand onverwacht voor een gesloten deur staan of niet op de hoogte zijn van een tornooi.

Een groot deel van deze informatie zal op onze website terecht komen. Terwijl we de website aanvullen proberen we steeds te voorkomen dat er onvolledige of tegenstrijdige informatie online staat. Wanneer je dit echter toch tegenkomt, hou die pagina dan in de gaten, want het kan zijn dat we net bezig zijn dat deel aan te passen.

avatar

Over Nico Van Cleemput

Nico begon in 1991 te schermen en hij is al lid en bestuurslid van Degencentrum Rheynaerde sinds de oprichting. Naast zijn bestuursactiviteiten in onze club is hij ook voorzitter geweest van de overkoepelende organisatie Oost-Vlaamse Schermclubs.
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.