Schermen in augustus

Op donderdag 4 augustus en donderdag 11 augustus kan je weer komen schermen in de GBS te Waasmunster en dit van 20u tot 22u.

Vanaf woensdag 17 augustus gaan we terug op het normale regime, namelijk:

Woensdag 17 augustus van 20u tot 22u: jonge schermers en starters en volwassenen.
Donderdag 18 augustus van 20u tot 22u: volwassenen en jong volwassenen.
Zaterdag 27 augustus van 10u tot 12u: jonge schermers en starters en volwassenen.

Opgelet: zaterdag 20 augustus is het dus nog geen training!

De leden van Dendermonde zijn van harte welkom in GBS, Kerkstraat 49, Waasmunster en vanaf dinsdag 6 september wordt er terug geschermd in de Blauwe Zaal te Dendermonde.

Dinsdag van 19u tot 20u: jeugd.
Dinsdag van 20u tot 21u: volwassenen.
Vrijdag van 19u tot 21u: jeugd en volwassenen.

We willen dan meteen ook al eens opmerken dat we net zoals vorig jaar een startmoment voorzien voor ouders en schermers. Tijdens dit startmoment kunnen de ouders elkaar eens ontmoeten, kan het nodige papierwerk voor de inschrijvingen afgewerkt worden, is er de mogelijkheid om materiaal aan te kopen en natuurlijk wordt er ook geschermd.
Het startmoment in Dendermonde vindt plaats op vrijdag 16 september van 19u tot 21u. Het startmoment in Waasmunster vindt plaats op zaterdag 17 september van 10u tot 12u. Iedereen is natuurlijk welkom op beide startmomenten.

avatar

Over Nico Van Cleemput

Nico begon in 1991 te schermen en hij is al lid en bestuurslid van Degencentrum Rheynaerde sinds de oprichting. Naast zijn bestuursactiviteiten in onze club is hij ook voorzitter geweest van de overkoepelende organisatie Oost-Vlaamse Schermclubs.
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.