Startmoment 2011-2012

Afgelopen weekend hadden wij ons startmoment. Eerst op vrijdag in Dendermonde en op zaterdag was het de beurt aan Waasmunster. De bedoeling van deze momenten is om al het papierwerk, dat nu eenmaal onvermijdelijk bij de start van het nieuwe seizoen hoort, zo vlot mogelijk achter de rug te krijgen en tegelijkertijd een gelegenheid bieden aan de ouders van onze jongere schermers om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast konden we ook dit jaar weer de mogelijkheid bieden om schermkledij te passen en te bestellen.

Voor zij die dit startmoment moesten missen, is er geen probleem: doktersattesten kunnen in de loop van de komende weken nog binnen gebracht net zoals handtekeningen van de ouders voor de minderjarige schermers. Het enige dat er niet zal zijn tijdens de komende trainingen is het drankje en de versnaperingen die we je aanboden.

avatar

Over Nico Van Cleemput

Nico begon in 1991 te schermen en hij is al lid en bestuurslid van Degencentrum Rheynaerde sinds de oprichting. Naast zijn bestuursactiviteiten in onze club is hij ook voorzitter geweest van de overkoepelende organisatie Oost-Vlaamse Schermclubs.
Dit bericht is geplaatst in Foto's, Nieuws. Bookmark de permalink.