Op tornooi in Neufchâteau

De eerste wapenfeiten van het nieuwe schermseizoen zijn ondertussen geschied. Afgelopen weekend zakten verschillende van onze schermers af naar Neufchâteau. Op zaterdag hadden we twee deelnemers bij de kadetten: Olivier Van Steen behaalde op zijn eerste tornooi als kadet een 16e plaats en Essam Ouali werd 23e. Op zondag was het de beurt aan de senioren en daar zette Amber Van Landeghem haar vorig seizoen knap verder door goud in de wacht te slepen.

avatar

Over Nico Van Cleemput

Nico begon in 1991 te schermen en hij is al lid en bestuurslid van Degencentrum Rheynaerde sinds de oprichting. Naast zijn bestuursactiviteiten in onze club is hij ook voorzitter geweest van de overkoepelende organisatie Oost-Vlaamse Schermclubs.
Dit bericht is geplaatst in Tornooien. Bookmark de permalink.