Rheynaerdisten laten van zich horen

Het afgelopen weekend hebben onze mensen weer van zich laten horen. Op het ARAB tornooi won Chala Ouali de bronzen medaille. Een schitterende bevestiging van haar topprestatie vorige week op het BK.

Daarnaast is Johan Wautier geslaagd voor zijn tweede praktijkexamen scheidsrechter en is nu dus een volwaardig scheidsrechter. Hij vormt een meer dan welkome versterking van het kleine scheidsrechterteam. Tegelijkertijd kregen we ook het nieuws dat Dieter De Wilde binnenkort op internationaal niveau gaat jureren.

Proficiat aan hen alle voor de manier waarop ze onze naam uitdragen.

avatar

Over Nico Van Cleemput

Nico begon in 1991 te schermen en hij is al lid en bestuurslid van Degencentrum Rheynaerde sinds de oprichting. Naast zijn bestuursactiviteiten in onze club is hij ook voorzitter geweest van de overkoepelende organisatie Oost-Vlaamse Schermclubs.
Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Tornooien. Bookmark de permalink.