Pannenkoek Unique geannuleerd

Het PUF-tornooi van komende zaterdag (Pannenkoek Unique) zal jammer genoeg niet doorgaan. Op maandag waren er slechts 3 inschrijvingen en zagen we ons genoodzaakt om dus af te zien van de organisatie.. Ondertussen zijn er nog verschillende inschrijvingen binnengekomen, maar alles was reeds in beweging gezet om het tornooi te annuleren. We gaven nooit een exacte limietdatum op voor de PUF-tornooien omdat we de late beslisser ook zeker welkom willen heten, maar als iedereen op het laatste moment beslist hebben wij ook geen zekerheid of er voldoende schermers gaan zijn. Voor de volgende PUF-tornooien gaan we dus een limietdatum van 1 week voor het tornooi hanteren: later inschrijvingen kan, maar 1 week op voorhand kijken we of er genoeg schermers zijn om het tornooi überhaupt te organiseren. Noteer alvast 21 juni in je agenda voor de volgende editie: Het Laatste Tornooi.

avatar

Over Nico Van Cleemput

Nico begon in 1991 te schermen en hij is al lid en bestuurslid van Degencentrum Rheynaerde sinds de oprichting. Naast zijn bestuursactiviteiten in onze club is hij ook voorzitter geweest van de overkoepelende organisatie Oost-Vlaamse Schermclubs.
Dit bericht is geplaatst in Nieuws, PUF. Bookmark de permalink.