VSB Beker Latem – Rheynaerde stond er!

Met vijf schermers was onze delegatie misschien niet de grootste, maar we mogen toch blij zijn met onze resultaten. Het mooie was dat we in totaal met 4 schermers, 3 pupillen en 1 miniem gestart waren aan de middagblok.  Thomas had in de ochtend deelgenomen aan de cadetten reeks en was, geloof ik, 3de geëindigd in zijn reeks.

Voor Iben en Pepijn was het de eerste maal dat ze deelnamen aan een VSB beker of tornooi, voor hen was dit een zeer goeie leerschool. Beiden hebben zich zeer goed staande gehouden.  Anton, de enige miniem, had wat tegenslag, maar ondanks de elementen die hem wat tegenwerkte, behaalde hij toch een mooie 5de plaats in de eindrangschikking.

Aeneas ging verder op zijn elan van vorige wedstrijden en heeft mooie cijfers behaald en werd telkens 1ste in zijn poules.  Ze hebben 2 poules geschermd.  Natuurlijk zo fier als een gieter toen iedereen hem gisteren kwam proficiat wensen met de tornooiwinst. Zoon fier en natuurlijk de vader ook op de behaalde resultaten.

De namiddagdelegatie van Rheynaerde

De namiddagdelegatie van Degencentrum Rheynaerde (vlnr: Iben, Aeneas, Pepijn en Anton)

avatar

Over Kristof De Lamper

Kristof is de trotse vader van een jonge schermer.
Dit bericht is geplaatst in Foto's, Leden aan het woord, Nieuws, Tornooien. Bookmark de permalink.