BK Pupillen

Wij waren vorige week present met 2 schermers op het BK Pupillen: Aeneas & Iben. Beiden hebben zeer goed van zich afgebeten op hun allereerste BK!

Ondanks een hevige competitie met flink wat weerstand, en een flinke portie stress die Aeneas in het begin parten heeft gespeeld, heeft Aeneas op zijn eerste BK 8 van de 12 wedstrijden gewonnen en hiermee een mooie 12de plaats op de rangschikking bemachtigd! Zoals steeds had Aeneas het in het begin wat moeilijk om in het ritme te komen en hierdoor een 50/50 winst-verlies in zijn eerste poule, vanaf zijn 2de poule is hij zichzelf beginnen herpakken en heeft in zijn 3de poule –  voor de rangschikking – de poule gewonnen.  Een mooie 12de plaats was het resultaat! Dit belooft veel voor de toekomst.

Iben was direct in vorm en heeft een hele mooie 1ste poule geschermd, in zijn 2de & 3de poule was de tegenstand redelijk stevig en het gebrek aan wedstrijdervaring gaf een terugval in de rangschikking.  Toch is hij geeindigd op een mooie 24ste plaats.

avatar

Over Kristof De Lamper

Kristof is de trotse vader van een jonge schermer.
Dit bericht is geplaatst in Leden aan het woord, Tornooien. Bookmark de permalink.