Tornooiseizoen weer begonnen

Ondertussen zijn we oktober en dat wil ook zeggen dat het tornooiseizoen weer gestart is. Vorig weekend hadden we drie schermers die op verschillende plaatsen in het land hun aantreden deden op een tornooi.

In Arlon deden Aeneas De Lamper en Gust Goeman mee aan het ‘Tournoi International d’Escrime d’Arlon’ in de categorie miniemen. Ze eindigden respectievelijk op de 19e en 16e plaats. In Leuven deed Jitse Van Parys mee aan de ’10de Grote Prijs Stad Leuven’ in de categorie cadetten. Hij behaalde de 19e plaats.

Een dikke proficiat aan alle drie de schermers en een bedanking om onze naam uit te dragen in de schermwereld.

avatar

Over Nico Van Cleemput

Nico begon in 1991 te schermen en hij is al lid en bestuurslid van Degencentrum Rheynaerde sinds de oprichting. Naast zijn bestuursactiviteiten in onze club is hij ook voorzitter geweest van de overkoepelende organisatie Oost-Vlaamse Schermclubs.
Dit bericht is geplaatst in Tornooien. Bookmark de permalink.