Infovergadering over materiaal

Op donderdag 21 september organiseerden we voor de tweede maal een infoavond over schermmateriaal voor (ouders van) nieuwe en oude schermers. Net zoals vorig jaar legde Jürgen uitvoerig uit wat nu allemaal die verschillende onderdelen van het schermpak zijn, waar je moet opletten als je iets koopt, en wat de vereisten zijn.

Voor het komende seizoen plannen we nog enkele bijkomende infovergaderingen, en dit zowel voor ouders, als voor meer of minder ervaren schermers. Enkele onderwerpen die we aan bod willen laten komen: onderhoud van jouw schermmateriaal, op tornooi als ouder, …

Jürgen geeft verschillende ouders en schermers uitleg over het schermmateriaal

Save

Save

avatar

Over Nico Van Cleemput

Nico begon in 1991 te schermen en hij is al lid en bestuurslid van Degencentrum Rheynaerde sinds de oprichting. Naast zijn bestuursactiviteiten in onze club is hij ook voorzitter geweest van de overkoepelende organisatie Oost-Vlaamse Schermclubs.
Dit bericht is geplaatst in Foto's, Nieuws. Bookmark de permalink.