Afscheid van Dendermonde

Het is een woelig jaar geweest. De plotse lockdown ten gevolge van COVID-19 heeft het hele clubleven lamgelegd sinds midden maart. Het heeft veel mensen de tijd gegeven om wat te bezinnen. Dit geldt ook voor onze trainers. Als een gevolg hiervan hebben sommige trainers laten weten dat hun schema’s veranderen. We hebben de volledige puzzel van de trainingen moeten herbekijken en op zoek moeten gaan naar een extra nieuwe trainer. Het uiteindelijke besluit is jammer genoeg dat we niet meer in staat zijn om de lessen in Dendermonde te voorzien.

We zijn niet over één nacht ijs gegaan om tot dit besluit te komen. Na meer dan 10 jaar aanwezigheid is het met pijn in ons hart dat we vertrekken in Dendermonde, maar het was de enige logische oplossing om een haalbare organisatie van de trainingen te kunnen garanderen. We hopen dat we de mensen uit Dendermonde zo veel mogelijk mogen ontvangen in Waasmunster. We gaan sowieso deze beslissing herhaaldelijk herevalueren.

avatar

Over Nico Van Cleemput

Nico begon in 1991 te schermen en hij is al lid en bestuurslid van Degencentrum Rheynaerde sinds de oprichting. Naast zijn bestuursactiviteiten in onze club is hij ook voorzitter geweest van de overkoepelende organisatie Oost-Vlaamse Schermclubs.
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.