VSB beker degen

Vandaag waren er twee grote sportevenementen in Vlaanderen: de Ronde van Vlaanderen en de VSB beker degen te Waasmunster. Er waren uiteindelijk 25 jonge schermers aanwezig op dit vriendschappelijk treffen en we mogen met een gerust hart van een klein succes spreken. De pupillen waren met 8 en schermden twee poule uniques na elkaar. De miniemen waren met 6 en ook daar werd gegaan voor tweemaal een poule unique. De cadetten en junioren waren samen met 11 en één miniem voegde zich nog bij hen, dus zij schermden één grote poule van 12 schermers.
De eindscores en alle tussenresultaten kan je nakijken in dit bestand: VSB beker degen – 3 april 2011 – uitslagen.
We hebben gezien dat verschillende mensen foto’s hebben genomen: als ze dit willen, mogen ze die steeds doorgeven en wij proberen ze dan on-line te plaatsen op onze website.

avatar

Over Nico Van Cleemput

Nico begon in 1991 te schermen en hij is al lid en bestuurslid van Degencentrum Rheynaerde sinds de oprichting. Naast zijn bestuursactiviteiten in onze club is hij ook voorzitter geweest van de overkoepelende organisatie Oost-Vlaamse Schermclubs.
Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Tornooien. Bookmark de permalink.