Aenaes behaalt brons in Hasselt

Afgelopen zondag ging Aeneas voor de tweede maal op tornooi. Hij moest hiervoor helemaal naar Hasselt rijden waar hij meedeed aan de Jeugdcup Maître Verboven.

In de eerste poule had Aeneas wat moeite om zijn ritme te vonden en hij verloor de eerste drie matchen. Hij beet echter van zich af en kon het hoofd koel houden. Na deze 3 matchen verloor hij geen enkele match meer in deze poule of de poule erna. De eerste uitschakeling kreeg hij een bye.  De volgende uitschakeling won hij overtuigend met 8-2. Hij had de smaak te pakken en ook de volgende match won hij met 8-3. Dan waren er nog 4 schermers over en werd het moeilijk. Hij deed zijn best, maar de tegenstand was gewoon te sterk. Hij eindigde op een knappe 3e plaats. Achteraf gezien waren zijn eerste drie matchen die hij verloor misschien ook wel de zwaarste, want deze drie schermers deelden het podium met hem.

Aeneas beleefde een toffe dag en is apetrots op zijn medaille. En nu op naar het volgende tornooi!

Aeneas behaalt brons in Hasselt

Aeneas behaalt brons in Hasselt

avatar

Over Kristof De Lamper

Kristof is de trotse vader van een jonge schermer.
Dit bericht is geplaatst in Foto's, Leden aan het woord, Tornooien. Bookmark de permalink.